За Нас

Кои сме Ние от MV build – Извършваме цялостни ремонти в София на ниски цени.Изработваме и индивидуални проекти с 3D визуализация.

Маринел Викани ЕООД е дружество с основна насоченост на дейността към строителния отрасъл . Основно ръководно начало в строително-монтажната и ремонтно-строителна дейност на фирмата е добрата и стегната организация на работа, стриктното спазване на технологичната последователност на строителните процеси и точното прилагане на изискванията на нормативната база в отрасъла, в резултат на което крайния продукт от нашата дейност е в пълно съответствие с високите експлоатационни и художествено-естетически критерии на крайния потребител. Политиката по качеството на  Маринел Викани ЕООД е ориентирана към непрекъснато удовлетворяване изискванията и очакванията на инвеститорите за подобряване и усъвършенстване на качеството на изпълняваните строително-монтажни работи. Към настоящия момент строителна компания  Маринел Викани ЕООД разполага със звена и бригади за изпълнение на разнообразни строителни задачи, като в зависимост от трудоемкостта на възложения обект е в състояние да привлече допълнително необходимите трудови и ръководни ресурси.

Ние сме добре известни с нашето лого и слоган, който казва:
“Качество и коректност преди всичко”.

Предлагани Услуги

Нашият Екип

“Една фирма е толкова успешна, колкото са и нейните служители.”

Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен практически опит в реализирането на интериорните решения.

Нашите специалисти утвърдиха MV build като надежден партньор в сферата на вътрешните ремонти, прилагащ гъвкави и иновативни решения, в унисон с най-съвременните тенденции и технологии в строителството.

Ние избираме да работим само с отлично мотивирани и високо квалифицирани специалисти, приемащи мисията на фирмата и отдаващи цялата си енергия в името на доволните ни клиенти.

Философия

Човек дори и добре да живее … идва време да прави ремонт. И се почва едно ходене по мъките. Проекти, фирми, майстори, материали, ненадейно излизащи допълнителни разходи, губене на време и нерви. СТОП !!! Ние сме тук до Вас и ще Ви отървем от всичките тия неприятни моменти.

Защо избират Нас

Нашите услуги създават доволни клиенти.

Натрупан през годините опит в строителството и ремонтите. Професионално и отговорно отношение към работата. Индивидуален подход към всеки клиент. Разполагаме с модерно оборудване.

Основни ценности


Обичай своя Бог, с цялото си сърце, с цялата си душа и с целия си ум.
Обичай ближния си както себе си.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>