Огледални отоплителни тела с модерен дизайн

Огледални отоплителни тела с модерен дизайн

  Най-красивите отоплителни тела са тези, които не се виждат или не се възприемате като такива. Някога да сте чували за огледални отоплителни тела? Не? Значи е време това да се промени!

  Компанията K8 Radiatori е проектирала няколко елегантни огледални отоплителни тела, които от една страна изглеждат изключително стилни и допълват интериора на всяка стая, а от друга излъчват уют и топлина.

  Клиентите имат избор от няколко модела: В допълнение към чисто електрическите инфрачервени отоплителни тела, има и огледални отоплителни тела, които могат да бъдат свързани към съществуващата отоплителна система. Тези отоплителните уреди имат различни рамки и дизайн, така че всеки вкус ще бъде задоволен!

Модерено и в рамка: Огледално отоплително тяло “Magic”

      Това луксозно отоплително тяло е в подходяща рамка и изглежда страхотно на всяко място:В коридора,в спалнята,в дневната и баните в частност могат да се възползват от модерния дизайн на модела“Magic“.

   

Огледално отоплително тяло

Това луксозно отоплително тяло е в подходяща рамка и изглежда страхотно на всяко място

   Отоплително тяло е в центъра на огледалото.То е оборудвано с рамка, която може да бъде осветена, за да създаде специална атмосфера и уют. Предлага се в почти всеки цвят, който искате.“Magic“се предлага в различни размери, за да може да се впише във всяка стая.Това е Елегантно и изискано решение за дневни, бани и спални.

Инфрачервено огледало за отопление „Reflex”

Безрамковото огледалото

Безрамково огледало

Инфрачервеното отоплително тяло

Инфрачервеното отоплително тяло

  Огледало или мебел, очевидно, но при ежедневна употреба се превръща в инфрачервен лъчист панел с функцията да дава на помещението допълнителна топлина .Инфрачервеното отоплително тяло за огледало „Reflex“ се управлява чисто електрически и е идеален за банята. Предлага се в различни размери и може лесно да се монтира над мивката или в стаята. Безрамковото огледалото освен,че изглежда приятно и пасва на повечето дизайни на баня ,също разпространява топлината равномерно и приятно. 

Огледално отолително тяло „Spekkio“ с класическа рамка

   Моделът „Spekkio’ е много специалено огледалено отоплително тяло. Елегантното огледало е затворено в класическа рамка от алуминий и се предлага в различни цветове като сребро, злато и цветове по RAL .

                                                                с класическа рамка

   Това отоплително тяло пасва идеално във входната зона, в спалнята или в коридора като в същото време придава функция и елегантност на заобикалящата архитектура. Огледалното отоплително тяло „Spekkio“ дори може да бъде инсталиран в кухни .

Огледално отолително тяло „Yang

с държач за кърпи

С държач за кърпи

Огледалото „Yang“

Огледало „Yang“

  Това красиво огледалено отоплително тяло идва без рамка и няма нужда от такава!Огледалото е особено привлекателно поради скосените си ръбове.

  Огледалото „Yang“ по желание може да бъде оборудвано с държач за кърпи, ако решите да го използвате в банята. По този начин кърпите се подгряват приятно преди употреба.

  Без държач за кърпи това огледало е специално бижу за коридора, спалнята или хола, особено след като се предлага в различни размери.

Огледално отопление в хоризонтално положение „Magic”

Огледално отопление в хоризонтално положение „Magic”

Огледално отопление в хоризонтално положение „Magic”

   Това огледало е особено впечатляващо с алуминиевата си рамка, която се отпечатва с дървена шарка. Тази екстравагантна версия на огледалno отопление е подходящa за спални, коридор, хол или дори банята, монтирани хоризонтално или вертикално. Този модел се предлага и в различни размери.

   При хоризонтален монтаж в близост до леглото топлината от огледалото се разпространява приятно и равномерно.

   Визуално, стаята също изглежда по-голяма поради отражението.

Comments are closed.