Декоративни мазилки

Декоративни мазилки цена софия

 На пазара има толкова голямо разнообразие на бои и тапети, че човек може да се обърка.Освен,че изглеждат добре, декоративните мазилки имат и други предимства, като например висока устойчивост на износване.Някои от тях, в зависимост от състава им имат топлоизолационни свойства, а също така могат да бъдат и влагоустойчиви.Предлагат се декоративни мазилки за външно и за вътрешно нанасяне.

 Разработено е голямо разнообразие от ефекти,които да отговарят на всяка идея за уникалност на вашият дом.Ако кажем, че „Вашият дом е вашата крепост“, то тогава можете да изберете декоративните мазилки, които имитират зидан камък, дялан камък или тухли, и вие вече ще имате вашата крепостна стена..Или искате да се намирате на морското дъно? Разработени са ефекти, които ще ви накарат да се пренесете там.Списъкът с ефекти е дълъг и готов да задоволи и най-изтънчения вкус.

 Това, което е важно да знаем, когато започнем да полагаме декоративна мазилка на стената или на тавана в помещението е, че за повечето от тях се изисква идеално гладка основа, след което грундиране с подходящ грунд и не на последно място е важно качеството на инструментите, с които ще се нанася мазилката.

Предлагаме изключително богато разнообразие на декоративни мазилки.

Предлагаме конкурентни цени и високо качество на изработка.

Окончателна оферта за цена на труд и материали, срокове за изпълнение след оглед на обекта.

Предлагаме 3D визуализация на проекта.

Галерииразгледай завършени обекти от MV build