Довършителни работи

dovarshitelni-raboti-cena-sofia

Извършваме както цялостни така и частични ремонти на жилищни домове,офиси и магазини на територията на София и региона. Повечето хора свързват ремонта с мръсотия, капризни майстори, бирени бутилки,… и хаос. Вие получавате услуги подсигурени от отговорно отношение към работата ни, сигурност в изпънението им и достъпни цени. За вашето спокойствие предлагаме доставка на материали директно до обекта, и всичко, от което имате нужда, за да бъде завършен ремонтът на време и без главоболия.
Ако се интересувате от строителство, строително-ремонтни (СРР) или довършителни работи, значи сте на правилното място, при правилните хора! Защото мисията на Строителство Сливен е да прави хората щастливи!
Когато строим или ремонтираме даден обект – офис, жилище или вила, ние влагаме в работата си емоция и професионализъм. Емоция, защото когато правиш това, което обичаш, работата се превръща в удоволствие. Професионализъм – защото сме добри в това, което правим! Защото за Вас работят не „майстори по всичко”, а хора професионалисти, всеки профилиран в своята област.

Основен ремонт — акцентът при генералните ремонти е броя на дейностите ,които трябва да се извършат по технология. Точно поради тази причина, това е най-тежкия ремонт по време на изпълнение и вложени средства. При желание от страна на клиента се предлагат услугите ,,Доставка на материали» и ,,Професионално почистване».
Ние предлагаме комплексно обслужване, защото при нас работят хора с опит, които продължават да трупат умения и знания, отговарящи на съвременното строителство. По този начин, с високото качество, което получават нашите клиенти, успяваме да задоволим и най-капризните изисквания!!!

Частичен ремонт — трябва да ремонтирате едно или две помещения в жилището, или да освежите стария и захабен латекс.Тук отново се спазват техногологичните процеси, и свеждаме дискимфорта при един ремонт до минимум. При желание от страна на клиента се предлага услугата ,,Доставка на материали».

Предлагаме ниски цени и високо качество на изработка.

Окончателна оферта за цена на труд и материали, срокове за изпълнение след оглед на обекта.

Предлагаме 3D визуализация на проекта.

Галерииразгледай завършени обекти от MV build